Katta mi er crazy.. Og samme er Linn!

Hei lesere! Som alltid, lenge siden sist ;3

Jo nå er jeg hos en viss liten fisk som står og sminker seg foran speilet! …En liten fisk faktisk.
Jo og i sta så  foret jeg en due med kyllingvinger også kom en katt ut av det blå og drepte den.. Eller vet ikke om den døde da, men katten løp ihvertfall bort med den. Altså min katt.. Håper en annen katt spiser den første katten sånn at en tredje katt kan spise den første katten igjen, så får den første katten vite hvordan det er å bli spist som kannibal.. Hevnen er søt. Hææ? ok bare glem det jeg er glad i katten min, så hvis noen terger den må de gå gjennom meg først!

Frøkena bak meg tar selfies forresten.. Det er skummelt. jeg er med på dem. mweeeh.. ok vent *…….smiles……* sånn ok ferdig c: Nå strekker fisken bak meg seg o.o

Ok jeg kjeder meg så tar bilder med pc’n til fisken aka Linn Kattedyr ;3

Linn har fin nese c:
Lawl from dah skyyy
Fjortisssss omg
Hahaha har det gøy ja ;3
Linn etterligner meg. Omg hun ser helt klart mye bedre ut!! Urettferdig
Linn har mista hodet omfg
Gjett hva vi gjør :3 :3 :3
Jeg vet vi ser ut som hårmodeller der på slutten. Perfekt.

Men nå skal jeg på Kilden! Kattedyret skal ikke bli med fordi hun er en løk.. Fordi løk får deg til å gråte. buhu. Men ok fint hadee snakkes! Eller blogges elns. samma det

Hadee <33

Lina Mathilde // Ctrlindel

11.09.2013 kl. 18:57

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *