Savn

Hellu ;3

I dag skal jeg altså skrive om noe jeg savner. Dette skal vel ikke bli no problem, siden det er utrolig mye jeg savner.. Jeg kan vel bare starte med en gang..

1. Alle kjæledyrene mine som jeg har mistet opp igjennom..
Stakkars katten Freia som havnet i en catfight, bokstavlig talt.. Undulaten Selma som havnet i trøbbel med katten våres. Den andre undulaten Sizero som ble solgt til noen utlendinger mot min vilje.. Hesten Tara som vi ikke kunne ha lengre.. Valpene Cæsar, Valtho og Molly som måtte selges..
RIP til dem som er døde, og lykke til til dem som lever c:

7. Hovefestivalen
Jeg savner hove noe helt sykt. Jeg gleder meg så ufattelig mye til jeg skal tilbake dit <3 Kommer til å bli de mest fantastiske dagene i mitt liv! Hvis ikke jeg får gå på Bmth konserten da.. Fordi isåfall vinner bmth ;3


// Lina Mathilde // Tror dette var Nicki an the Dove eller no sånt ^^

2. Barnehagen
Ingen bekymringer, og alt var bare flott. Du trengte bare å søle noe maling på et ark, og alle var imponerte.

8. Blondt hår
Jeg savner det gamle håret mitt.. Jeg likte det ikke da, men det var jo ikke så rart etter å ha hatt det samme håret i 13 år.. Men nå vil jeg ha det tilbake.. Vet bare ikke hvordan. Jeg tror nemlig ikke håret er sterkt nok til en avfarging. Tenk om det faller av! Det hadde vært enda verre!!

// Lina Mathilde // Her er en del av hårfargene jeg har hatt c: I tillegg til dem har jeg hatt forskjellige rødnyanser, lilla og rødbrun/oransje ^^

3. Steinerskolen
Skolen jeg gikk på før jeg byttet til Gus. Selv om jeg klaget på omtrent alt som skjedde der, savner jeg fortsatt stedet.

4. Høyden min
Det var mye gøyere før når jeg var en liten gnom på 150cm.. Men neidaaaa selvfølgelig måtte jeg vokse 20cm til -.- Altså min drømmehøyde er vel rundt 165cm ^^

9. Huset på Vik
Åååå.. Jeg vil flytte tilbake. Jeg vil ha rommet mitt tilbake, og hagen, og stuen.. Alt sammen! Alt var bedre der..

// Lina Mathilde // bildet er tatt med mobilden ^^ Og inni fugleburet der bak sitter Sizero 🙂

5. Pappa
Jeg har mistet ganske mye kontakten med pappa. Jeg savner tiden da jeg var liten, og foreldrene mine bodde under samme tak ♥

Sånn, det var det jeg kom på. Nei k egentlig ikke. Jeg kunne funnet på myee meg, men jeg gidder ikke mer nå. Jeg er sulten!

Hade

Lina Mathilde // Ctrlindel

16.05.2013 kl. 12:00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *