Black girl c:

Heii dere!! Sorry for at jeg ikke har blogget på lenge :c Jeg har hatt så mye å gjøre at jeg dessverre ikke har hatt tid.. Det har jo vært sommerferie, og nå har allerede skolen begynt igjen. Det nye skoleåret har bydd på mange nye venner og bekjente ^^ Jeg har vært mye i byen og på skolen. Jeg har hengt rundt på Arenasenteret og odden og gjort mange andre rare ting som jeg ikke gidder å skrive noe mer om.
Har nok mistet omtrent alle leserne nå også. Jaja, brukte ikke så lang tid sist på å få rundt 50 lesere i gjennomsnitt, så jeg skal nok klare det igjen. Hvis jeg gidder å blogge nå da c:

Forresten så har dere gått glipp av veldig mye, siden jeg har vært for lat til å skrive…

For det første:

Jeg har farget håret rødt!!! <333 Og jeg har fått piercinger!!!

Lyset gjør at håret ser mye lysere ut på de to øverste bildene, men det er samme fargen 🙂 De er tatt med noen få minutters mellomrom c;

Også… Til dere som trodde at dere nå var oppdatert om utseendet mitt, dere tok feil c:
Jeg har farget håret SVART!!! <33 Og me love it ♥ c:

Gawd, jeg er sykt fornøyd <33

Men jeg kommer tilbake senere <3

Hadeee c: ♥

Lina Mathilde // Ctrlindel

15.09.2012 kl. 22:27

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *