Transformice FTW!! ♥

Hei!

I dag tenkte jeg at jeg måtte blogge litt om noe som jeg bruker en del tid av fritiden min på.. Nemmelig Transformice!

Transformice

Transformice er et onlinespill for både gutter og jenter. Spillet gir egentlig ikke særlig mye mening, men likevel sitter flere tusen spillere rundt om kring i verden og spiller dette. Spillet går ut på at du, som mus skal hente en ost og ta den med deg hjem til musehullet. På veien møter du mange hindringer som ikke alltid er like lett å komme forbi. Derfor har vi shamanen! Shamanen er en spiller som kan bygge ting. Det å være shaman går på tur, så alle får prøve. Shamanens oppgave er å sørge for at alle musene kommer seg trygt bort til osten og hjem igjen. Denne oppgaven er ikke alltid like lett å fullføre..

Sånn! Nå vet du litt om hva det går ut på 😀

Så tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen bilder! Jeg tar nemmelig masse bilder når jeg spiller! Det er veldig gøy 😛

Her ser du bilde av en av banene..
Hihi ^^ Her ser du profilen min, men den er faket litt da xD
Dette er meg 😛 Søt? <333
Dette er også meg xD
Enimathilde er meg og Enitrollet er søsteren min Hedda <3 😀
Først ser du verdens snilleste jente Lena! Så kommer meg 😛 Så kommer Hedda og til slutt kjæresten til Hedda xD
Ehm.. En båt 😀

Og så måtte jeg vise dere tegningen jeg har laget 😀 Lol den ser ikke akkurat så proff ut, men det var jo bare for gøy da 😀 Hehe 😛

Så! Da har jeg sagt alt som skal sies 😀

Oj! Holdt nesten på å glemme dette:

TRANSFORMICE

HADE!! <333

Lina Mathilde // Ctrlindel

06.04.2012 kl. 01:47

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *