Photoshop – Tegning ^^

Heisann!

VIlle bare fortelle at jeg har fått innstallert photoshop på den ny pc’n min! Broren min hjalp meg 🙂 Men ihvertfall så har jeg redigert et bilde som jeg tenkte jeg skulle vise dere. Da ser dere litt hva som er mulig å gjøre med photoshop ^^ Det er virkelig awsome! o.o

Dere husker vel denne tegningen? Jeg tror jeg har vist den på bloggen før..

Btw.. Jeg fant ut at den så så kjedelig ut og at den lizzm trengte noe mer.. Derfor gikk jeg på pc’n og åpnet photoshop! Etter å ha sittet og jobbet en stund (som faktisk var overraskende lenge) så fikk jeg dette resultatet:

Hva synes dere? Har jobbet en stund med denne ^^ Om du lurer på hva jeg har gjort så har jeg altså brukt «Overlay» og «Softlight» da jeg la fargene.. Fargene har jeg altså funnet selv og ellers har jeg bare brukt fantasien 😉 Jeg har kun fargelagt den i Photoshop. Tegningen i seg selv har jeg laget fra hånd, med blyanter.. Tegnet den forresten på skolen i en kjedelig time 😛

Om dere lurer, så bruker jeg altså Photoshop Elements (PE). Denne tegningen Er laget med PE, mens andre bilder lager jeg noen ganger i CS5 ^^ Nå vet du det også 😛

Sååå.. Hva synes dere? ^^

Lina Mathilde // Ctrlindel

08.04.2012 kl. 22:55

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *