Nytt design!!

Heisann alle sammen!! Hva synes dere om mitt nye design? Jeg har brukt veldig lang tid på dette! Jeg slet litt i slutten, men da fikk jeg heldigvis hjelp av storebroren min. Han er veldig flink til programmering og sånt 😀 Det forrige designe hadde jeg ikke laget selv, men det var et gratisdesign fra en eller annen blogg.. Men nå har jeg endelig et helt eget og 100% unikt design 😀 Spesiallaget til meg <3

Hva synes dere da? Ganske stor forskjell! Det forrige designe var jo helt blått og sånt.. Jeg synes at det var mye finere i grått. Er ikke så glad i pastellfarger..

Btw, hva synes dere? Hvilket liker dere best?

Her ser du det nye designet mitt <33

Så takk for meg!! <33

Lina Mathilde // Ctrlindel

10.04.2012 kl. 22:43

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *