Bilder av hus og hage :)

Hellu!! 🙂

Vel.. Jeg har jo allerede skrevet et innlegg her i dag, men nå vil jeg skrive ett til 🙂

Jeg har nemmelig tatt masse bilder av huset. Disse bildene vil jeg gjerne dele med dere! Har ikke bare tatt bilder av huset da, men også noen av hagen og sånt 🙂 Nå vil jeg skrive litt om planene jeg har for hagen til sommeren! Den er nemmelig ikke akkurat noe å skryte av for tiden.. Det er veldig trist at hagen har grodd sånn igjen, men så snart det blir varmt i luften skal hagen våres forvandles til «drømmeland» 😀 Høres ut som en fin plan, eller hva?

Her ser du en del av hagen, og en litt av gjerdet til verandaen 🙂 Jeg vet.. Hagen er litt av en stolthet.. Men til sommeren!! Da skal den bli fin 😀 Her har jeg lyst til å legge bark, også plante roser og kanskje noen busker 🙂 Blir sikkert kjempe fint 🙂

Her har jeg tatt bilde på samme sted som på forrige bilde, men jeg har zoomet litt ut 🙂 Der står forresten Bella også 😛 Btw, her ser du huset.. Oppå der ligger verandaen, som du ser gjerdet til da.. Under ligger garasjen. Vi har to garasjeporter, så vi har god plass! Også har vi jo en kjeller også da, med enda større plass ^^

Og her ser du den fine bilen til pappa!! Den synes jeg er kjempe fin! 😀 Hadde den vært litt lengre ville den lignet på en limousin 😀 Hehe 😛 Mercedes vettu :3

Her ser du en liten del av hagen.. Ihvertfall hekken.. Hehe, litt dårlig bilde da 😛

Her ser du den en gang så fine sandkassen våres.. Jeg husker da jeg og søsteren min var små, og vi satt og lekte i denne. Nå er det flere år siden den er blitt brukt, så nå er den helt gjenggrodd.. Men! Den skal nok bli fin den også! Til sommeren har jeg og pappa nemlig planer om å gjøre den om til en kjøkkenhage! Da skal vi selvfølgelig pusse den litt opp, men ellers er det veldig fin sand oppi, som er veldig fin til å ha ihvertfall løk inni 🙂 Forestill deg dette som en søt liten kjøkkenhage som er velstelt og full med forskjellige planter <3

Her ser du litt av plenen og lekestuen våres 🙂 Til høyre ser du trampolina! Man blir aldri for gammel for å hoppe på den altså :3 Nå som snøen er borte, skal vi nok snart sette den opp igjen 😀

Her ser du litt mer til lekestua.. Den husker jeg at søsteren min og jeg hadde det veldig gøy med! Den var det pappa som bygget til oss da vi var små. Jeg husker godt da vi overnattet i den og hadde «te-selskap» og «fester» og andre lignende ting der inne 😛 Inni lekestuen står det et bord med fire stoler, en komfyr (ofc ikke ekte, men den ser veldig ekte ut), og en seng 🙂 Så der har vi altså hatt det veldig gøy da 🙂 Men nå har den ikke blitt brukt på flere år.. Jeg har faktisk ikke vært inni den på omtrent 2 år tror jeg, og da var jeg bare der for å se hvordan det så ut.. Liksom om det var skittent eller noe.. Selv om jeg ikke bruker den vil jeg jo at den skal være fin da 🙂

Her ser du huset fra motsatt side av de bildene jeg viste tidligere. Altså baksiden. Det som er bak treet er terrassen. Altså den andre terrassen da.. Den dere så tidligere er det dere ser helt til høyre. Hvis du går gjennom den buegangen så kommer du opp på verandaen 🙂

Hihi, måtte bare ta et bilde av det lille trollet vårt :3 Den har faktisk alltid vært der.. Vi kjøpte huset for omtrent 12 år siden, og da sto trollet der fra tidligere.. Tror jeg ihvertfall da.. Kan godt være at mamma eller noen av brødrene mine har laget den 🙂

Her ser du huset fra baksiden.. Akkurat som på det tidligere bildet, men dette er liksom enda mer bak 😛 På den nederste delen av bildet ser du litt mer av hagen.. Her hvilte det en gang masse flotte blomster og fine busker <3 Nå ser det dessverre ikke like pent ut.. Men til sommeren skal selvfølgelig denne delen av hagen også omskapes til en søt liten sommerhage! Jeg skal selvfølgelig ta masse bilder av hagen når jeg har fått stelt den, så skal dere få se overgangen 🙂

Her hadde vi før masse blåbær og sånt 🙂 Liksom bær da 🙂

Her ser du den en gang så flotte jordbærhagen våres <3 Jeg synes det er vanskelig å forestille seg at på dette området satt jeg og søsteren min og plukket jordbær for omtrent 8 år siden. Jeg og søsteren min satte alltid og koste oss med våre knallrøde munner fulle av jordbær her <3

Dette ser jo ikke såå ille ut da. Her ligger det bark og det står noen fine planter i bakgrunnen. Grunnen til at dette området ikke er helt gjengrodd er at dette området har pappapleid å holde i orden. Det har grodd litt igjen etter i fjor, men året før det, så det faktisk ganske fint ut! Grunnen til at kun dette området er blitt stelt er at pappa har jo bodd alene i dette huset i omtrent 7 år etter at mamma, søster, bror og meg flyttet til Grimstad.. Da klarte ikke pappa lenger å holde hele hagen fin, så derfor valgte han dette området som han passet på å stelle. Men det siste året har han hatt masse problemer med ryggen så derfor ser det ikke lenger like pent ut.. Veldig trist egentlig, for pappa er så stolt av hagen og han vil så gjerne at den skal se fin ut. Så derfor vil jeg gjøre den kjempe fin igjen til sommeren. Det blir nok masse jobb siden hagen er veldig stor, men det er hvert strevet!

Disse buskene er jo fine da! Dem har han pleid å klippe. Også i fjor. De ser ikke så fine ut akkurat nå, men det har jo vært vinter og de trenger litt tid til å komme seg igjen 🙂

Bak disse buskene ligger verandaen altså 🙂

Her står det til vanlig en veldig stor rosebusk. Den er ikke så lett å se etter vinteren, men til sommeren håper jeg at den blomstrer opp igjen. Den er nemlig veldig fin! Rundt busken ser det jo ikke så fint ut.. Har du et tips til noen planter som kan pynte området rundt den store rosebusken? Skriv gjerne en kommentar under 🙂

Heldigvis har ihvertfall hagen disse søte «lysene» i hagen <3 De er jo veldig søte da.. De står litt rart plassert, for bak dem står nemlig noen veldig brune og stygge busker.. Men disse søte plantene tar ihvertfall oppmerksomheten litt bort fra buskene da 😀

Hehe, jeg måtte bare ta med dette bildet! Der nede ser du Charly. Jeg tok bilde fra verandaen våres :3 Den store med hvit gjerde altså :3

Et lite bilde som jeg tok inne. Jeg skulle hente Cæsar med ut, så da tok jeg bilde av denne nydelige planten samtidig. Utrolig hvordan denne lille planten lyser opp kjøkkenet vårt <3

Måtte bare vise den fine fargen på dette treet! Dette er tatt fra den «lange» verandaen ^^

CÆSAR!! <33 Min elskede lille valp! Er han ikke søt? Hehe. Dette bildet er tatt på den lange verandaen, så nå vet du hva jeg mente på det forrige bildet ^^

Også tatt fra den lange verandaen, men i en annen vinkel 🙂

Vel.. Ikke særlig pent dette da, men heldigvis ligger det på baksiden av huset så det er ikke synlig.. Da går det greit ^^

Tatt på den store verandaen 🙂

Og til slutt!! Cæsar <333333

Det var alt for nå!! Snx senere da ^^

Lina Mathilde // Ctrlindel

10.03.2012 kl. 20:50

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *